Sälj familjepaket till svenska djurparker

Är du redan verksam inom försäljning av turistpaket eller är du sugen på att prova något nytt? Då kan familjeturism vara helt rätt område om du är en driven entreprenör. Allt fler svenska familjer väljer Sverige framför utlandet på semestern och här finns så mycket att erbjuda. Djurparker, akvarium och annat som barn älskar.

Häng med för att få de bästa tipsen på hur du kan försörja dig på försäljning av familjepaket till svenska djurparker!

Samlat digital plattform

Bland det första du bör prioritera när du ska starta upp en ny verksamhet med fokus på försäljning av ”entrépaket” är att ha en funktionell digital plattform. Det ska var enkelt att hitta information om de familjepaketserbjudanden som finns. En professionell hemsida är ett måste för att exponera verksamheten och bör även finnas tillhands när djurparker önskar samarbete med försäljningsbiten.

Ett stående tips är att tidigt anlita en flexibel samarbetspartner för alla designrelaterade projekt. Med hjälp av professionella leverantörer som Klingit får du snabb hjälp med att lösa det mesta inom design till ett rimligt pris. Det är ett direkt lönsamt alternativ eftersom att du kan fokusera på verksamhetens kärnkoncept – det vill säga att nå ut till familjer som letar förmånliga inträdespaket till djurparker.

Koncept som det Klingit erbjuder är ett relativt nytt fenomen, men ett upplägg som definitivt är här för att stanna. Som nystartad verksamhet är den här typen av samarbete precis vad som behövs för att kunna garantera en effektiv arbetsgång från dag ett. Du slipper ”slösa” tid på områden du primärt inte vill lägga resurser på, men som ändå är ett måste.

Seriösa samarbeten

Förutom att inleda smarta samarbeten med leverantörer som Klingit är tipset att söka upp potentiella samarbetspartners på andra håll. Klingit är en aktör som hjälper till att få den praktiska designen till verksamheten på plats, men du behöver också konkreta samarbetspartners för att kunna sälja djurparkspaketen.

Besök personligen djurparkerna för att få en uppfattning om hur upplägget ser ut när det gäller försäljning av biljetter och inträden. Försök att hitta ett upplägg som gynnar båda parter och presentera det kort efter mötet. Förmånliga priser är en sak – men tipset är att ge familjerna lite extra för pengarna när de väljer att köpa dina familjepaket till djurparkerna!